Egyéni Rebirthing Újjászületés folyamat

Változtasd meg az életed a valódi eredményekért

A Rebirthing Újjászületés folyamat

Az egyéni Rebirthing Újjászületés folyamat a születésed újraélése, olyan élményfolyam, mely segít az életedre hatást gyakorló nyomások feloldásában.

A Rebirthing lehetőséget ad számodra felfedezni saját múltad rejtett mozgató erőit és beindítani az öngyógyító folyamatokat.

A folyamat a test érzeteinek megfigyelésén alapszik, ezek képesek megmutatni számodra az ellenállást, a belső dühöt, a kimondhatatlan fusztrációkat, és így megfigyelelve lehetőség et mutat, hogy  kikerülj az ott megélt kiszolgáltatottságból, bizonytalanságból, a magányból.

A Rebirthing Újjászületés rengeteg erős érzelmet hoz felszínre, az érzelmi túláradás más hőfokot képes adni a megéléseidnek.

A gyógyító újraélés segít felülírni a korábbi fájdalmas tapasztalatokat, szinte átlélegzed az életed, új életminőséget adva önmagadnak. Ez az önismereti út, hidat mutat a szakadékon, kiutat jelez a kilátástalan mélységből, átvezet egy teljesen más érzelemvilágba, oda, ahol képes vagy önmagad valódi formában látni és értékelni. A folyamat hatására átértékeled a saját életminődégét, és új hangsúlyokat találsz az élettedben.

Minden új élmény hatására új kapcsolatok alakulnak ki az idegsejtekben, megújulás kezdődik. Energiákat kapnak olyan életterületek, ahol korábban beszorítottság, levgőtlenség volt a jellemző. 

A magzati univerzum

“A születés előtti pillanat kiindulópont. A baba élményét úgy írhatjuk le, hogy saját univerzumában, az édesanya teste által körülölelve létezik. A magzatnak nincs feladata, amelynek meg kell felelnie és ezt akár egy paradicsomi boldogságnak is tekinthetjük. Mind az édesanya, mind a növekvő magzat átélhet fájdalmakat, nehézségeket, feszültségeket, de ezek, ha megfelelő körülmények állnak fenn, nem a fejlődésből fakadnak. Ezek az élet egyéb, ezzel párhuzamosan működő területeiről származnak, mint egy éles hang vagy egy szomorú hír. Stanislav Grof ezért könyveiben “magzati univerzumnak” nevezi a babának ezt az élményét.”  Orosz Katalin

Bejelentkezés

A Rebirthing Újjászületés egyéni folyamat ideje:  kb. 2,5 óra.

Előfeltétel:  nincs, bármikor ismételhető

A Rebirthing Újjászületés folyamat díja:  25.000,-Ft/ alkalom

3 alkalmas csomag: 70.000,-Ft

Helyszín:  Budapest 13. kerület, Victor Hugo u. 2-4. (szürke saroképület, bejárat a Kresz G. utca felől, fekete rácsos kapu, kapucsemgő 6.)

A folyamatot vezeti:   Boros Ildikó

Bejelentkezem

Boros Ildikó

Helyszín: Budapest, 13. ker. Victor Hugo u. 2-4.

Telefon: +36 30 2105877

E-mail: hello@borosildi.hu

Rebirthing Újjászületés

Légzéssel megoldást találni. Rebirthing Újjászületés workhopok, egyéni légzés folyamatok.